Overige video's

Gesmoorde lente-ui met pijnboompitten

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
8 g
Hoofdingrediënten Parmezaanse kaas (342)

Bereiden

  1. Verhit de boter en de olijfolie. Bak hierin de lente-ui 5 minuten, keer regelmatig om.
  2. Giet de bouillon en wijn erbij en smoor 5-7 minuten zodat het vocht verdampt.
  3. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Schep ze uit de pan en meng ze met de oregano.
  4. Bestrooi de lente-ui ermee en verdeel de Parmezaanse kaas erover.
  5. Lekker met vis, vlees en vleeswaren als rosbief.

Variatie

In plaats van lente-ui is jonge prei ook lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
8 g
Hoofdingrediënten Parmezaanse kaas (342)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.