Overige video's

Gesmoorde bleekselderij met tijm

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
8 g
Vezels 1 g
Zout 1 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de bleekselderij in een grote ovenschaal. Schenk de olijfolie en kippenbouillon erover, verdeel de boter erover en bestrooi met de tijm.
  2. Bedek de schaal met aluminiumfolie en laat de bleekselderij in de oven circa 45 minuten smoren.
  3. Verwijder het folie, schep wat van het kookvocht erover en zet nog circa 15 minuten in de oven totdat de selderij licht gekaramelliseerd is. Verbrokkel de geitenkaas erover en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
8 g
Vezels 1 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.