Overige video's

Geroosterde zalmfilet met gepofte tomaten en koriandermayonaise

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 835 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
70 g
10 g
Vezels 7 g
Zout 0,7 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de ingrediënten voor de mayonaise en houd apart. Dep de vis droog met keukenpapier.
  2. Kruis de bovenkanten van de tomaten in. Meng de arachideolie met de knoflook, peterselie, zout en peper.
  3. Leg de zalmfilets met de tomaten ernaast in een braadslede of grote ovenschaal en bestrijk de vis en tomaten met de kruidenolie. Zet 12-15 minuten in het midden van de oven.
  4. Kook intussen de broccoli in 4-5 minuten beetgaar. Serveer de zalm met de tomaten, broccoli en aardappelchips. Geef de mayonaise apart erbij.

Bereidingstip

Vervang de chips bij dit recept door krieltjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 835 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
70 g
10 g
Vezels 7 g
Zout 0,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.