Overige video's

Geroosterde zalm met salsa verde

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
9 g
Hoofdingrediënten Mosterd (259)

Bereiden

  1. Bestrijk de vis met olie en bestrooi met zout en peper.
  2. Pureer voor de salsa verde de knoflook, groene kruiden, kappertjes, ansjovis en mosterd en giet de olijfolie er in een straaltje bij tot een dikke saus ontstaat. Voeg citroensap, -rasp en versgemalen peper toe.
  3. Rooster de zalm in een hete grill- of koekenpan 2-3 minuten per kant.
  4. Serveer met de salsa verde. Lekker met gebakken krieltjes en peultjes, sugarsnaps of wortel.

Variatie

Klop 3 eetlepels demi crème fraîche door de salsa verde voor een romige salsa met een iets mildere smaak.

Wijnadvies

Chardonnays van Ultimo Passo, Danie de Wet, Sunny Mountain of Eco Balance Chardonnay

Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
9 g
Hoofdingrediënten Mosterd (259)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.