Overige video's

Geroosterde zalm met rode peperdressing

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
5 g

Bereiden

  1. Dep de zalm droog en bestrijk hem met een mengsel van 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel citroensap en 1 eetlepel sojasaus. Klop de rest van de olijfolie en het citroensap met de honing en de rode peper tot een dressing.
  2. Verhit een grillpan. Rooster de zalm 2 minuten per kant zodat de binnenkant roze blijft.
  3. Verdeel de taugé over de borden. Leg daarop de mango en zalm. Sprenkel de dressing erover en bestrooi met bieslook.

Variatie

Vervang zalmfilet door verse zalmmoten. Neem in plaats van taugé veldsla.

Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.