Overige video's

Geroosterde zalm met remouladesaus
Geroosterde zalm met remouladesaus
(0)

Geroosterde zalm met remouladesaus

Vis en remouladesaus is een gouden combinatie. De geroosterde zalm is lekker zout en de remouladesaus maakt het lekker zurig. Dit recept is lekker met friet en een groene salade.
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
7 g
Vezels 0 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten

Voorbereiden

Steek de barbecue aan.

Bereiden

  1. Spoel de zalm onder koud water en dep goed droog met keukenpapier. Bestrooi met zout en peper. Laat staan tot later gebruik.
  2. Meng de ingrediënten voor de saus en breng op smaak met zout en peper.
  3. Rooster de zalm op de huid op de barbecue in 5-7 minuten gaar. Zet eventueel het deksel van de barbecue erop om uitdrogen te voorkomen.
  4. Serveer de zalm met de remouladesaus. Lekker met friet en een groene salade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
7 g
Vezels 0 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.