Overige video's

Geroosterde zalm met olijven-selderijsalsa

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1000 kcal
Koolhydraten 52 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
71 g
10 g

Bereiden

  1. Bestrijk de zalm met de olijfolie en bestrooi met zout en peper.
  2. Meng alle ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit een grillpan en rooster hierin de zalm 2-3 minuten per kant.
  4. Serveer de zalm met de salsa en de aardappelsalade en garneer eventueel met citroenpartjes.

Variatie

In plaats van zalm is verse makreelfilet ook lekker. Voeg eens 2 eetlepels sherry toe aan de salsa.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1000 kcal
Koolhydraten 52 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
71 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.