Overige video's

Geroosterde worteltjes met gemberolie

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd het groen van de worteltjes tot 1 centimeter af. Schil de worteltjes met een dunschiller en leg ze naast elkaar op een bakplaat.
  2. Verwarm de oven voor op 220°C. Giet twee eetlepels olijfolie over de worteltjes en bestrooi ze met zout en peper.
  3. Verwarm ondertussen de rest van de olie in een steelpannetje met de gember en sinaasappelschil en laat op lage stand trekken.
  4. Klop er van de warmtebron af het sinaasappelsap door. Rooster de worteltjes hoog in de oven in circa 10 minuten beetgaar.
  5. Schep de worteltjes over op een langwerpige schaal en giet de olie eroverheen.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.