Overige video's

Geroosterde venkel met pancetta en pijnboompitten

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 180 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 0,8 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Halveer de venkelknollen in de lengte en snijd deze helften weer in parten. Leg ze op een bakplaat en giet de olie erover. Schep goed door en maal er wat peper over.
  3. Schep de stukjes pancetta en knoflook door de venkel. Schuif de bakplaat hoog in de oven en rooster circa 10 minuten.
  4. Neem de bakplaat uit de oven en schep alles om. Bestrooi met de pijnboompitten en rooster nogmaals 10 minuten in het midden van de oven.

Bereidingstip

Dit recept is lekker bij gegrilde zalm of kip.

Voedingswaarde p.p.
Energie 180 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 0,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.