Overige video's

Geroosterde varkenshaas met gember-limoenroom

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
3 g
Vezels 7 g
Zout 0,4 g

Bereiden

  1. Snijd de varkenshaas in plakken van circa 3 cm dik. Wrijf in met de olijfolie en limoensap en bestrooi met zout en peper.
  2. Kook de worteltjes en spruitjes 7-8 minuten.
  3. Meng de limoenrasp met de crème fraîche, slagroom, gember, rode peper en bosui en zet in de koelkast.
  4. Verhit een grillpan en rooster hierin de varkenshaas 5-6 minuten. Giet de groenten af.
  5. Serveer de varkenshaas met de groenten en de gember-limoenroom erbij. Lekker met witte of wilde rijst.

Bereidingstip

Vervang de crème fraîche in dit recept door Griekse yoghurt of kwark.

Neem citroen of sinaasappel in plaats van limoen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
3 g
Vezels 7 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.