Overige video's

Geroosterde tilapia met paprikasaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
5 g

Bereiden

  1. Halveer de paprika's, verwijder de zaadjes en snijd de paprikahelften in blokjes.
  2. Bestrooi de vis met zout en peper en sprenkel er citroensap over.
  3. Verwarm de bouillon en kook hierin de paprikablokjes 10 minuten.
  4. Pureer het mengsel, voeg zout en peper toe en schep de crème fraîche erdoor. Houd de saus warm zonder hem te laten koken.
  5. Verhit een grillpan. Bestrijk de vis met olijfolie en rooster de vis 2 minuten per kant. Keer de vis maar één keer om.
  6. Verdeel de saus over 4 warme borden. Leg de vis erop en strooi er bieslook over.

Bereidingstip

Lekker met gebakken of gekookte aardappelen en worteltjes of doperwten.

Variatie

Vervang tilapia door koolvis, kabeljauw of pangasius. Neem gele paprika's in plaats van rode.

Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.