Overige video's

Geroosterde spitskool met gekaramelliseerde ui

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Bestrijk de kwarten spitskool met 2 eetlepels olijfolie en rooster op de barbecue.
  2. Verhit intussen 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de uienringen goudbruin. Giet de azijn erbij en bak tot de azijn is ingekookt. Meng de ui met de mosterd, het citroensap en de rest van de olijfolie.
  3. Verdeel de dressing over de geroosterde kool en bestrooi met de dille en rode peper.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.