Overige video's

Geroosterde schouderkarbonade met krieltjes en honing-mosterdsaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
14 g

Bereiden

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper. Meng 1 eetlepel mosterd met de olijfolie en honing en bestrijk de karbonades hiermee.
  2. Bereid de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit een grillpan en rooster het vlees in 5-6 minuten per kant goudbruin en gaar. Keer de karbonades om als ze gemakkelijk van de pan loslaten.
  4. Verwarm de room en de rest van de mosterd. Schep de krieltjes erdoor. Serveer ze bij de karbonades.

Bereidingstip

Lekker met doperwten of worteltjes.

Variatie

Vervang schouderkarbonade door speklapjes. Voeg eens een mespuntje tijm bij de honing-mosterdsaus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.