Overige video's

Geroosterde ribeye met tomaat-granaatappelsalsa
Geroosterde ribeye met tomaat-granaatappelsalsa
(3)

Geroosterde ribeye met tomaat-granaatappelsalsa

Extra lekker om te grillen op de barbecue: ribeye. Hier vind je een heerlijk recept met ribeye met tomaat-granaatappelsalsa. Maak het gerecht af met Parmezaanse kaas. Succes gegarandeerd!
Categorie brunch, lunch, klein gerecht, hoofdgerecht, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Bestrijk het vlees met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Meng voor de salsa de tomaatjes, paprika, rode peper, granaatappelpitjes, honing en het limoensap.
  2. Rooster het vlees in een hete grill- of koekenpan (of op de barbecue) 2-3 minuten per kant. Verdeel de rucola over 4 borden en besprenkel met olijfolie. Snijd het geroosterde vlees in repen en verdeel de Parmezaanse kaas over de rucola. Serveer met de salsa.

Bereidingstip

Voeg 1 eetlepel gehakte munt toe aan de salsa.

Wijnadvies

Bij rood vlees past eeen krachtige wijn zoals Favoritos Cabernet-Carmenère uit Chili.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.