Overige video's

Geroosterde perzik met stracciatella-ijs en blauwe bessen

4 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
4 g
Hoofdingrediënten Perzik (27)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de perziken en verwijder de pit.
  2. Zet de halve perziken met de snijkant naar boven naast elkaar in de ovenschaal. Bestrooi met de vanillesuiker en besprenkel met de amandellikeur.
  3. Rooster de perziken circa 10 minuten in het midden van de oven tot ze zacht zijn.
  4. Leg de perziken op bordjes of in schaaltjes en schep er een bolletje ijs op. Verdeel de blauwe bessen erover.

Variatie

Neem nectarines in plaats van perziken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
4 g
Hoofdingrediënten Perzik (27)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.