Overige video's

Geroosterde paprikamix met entrecote en basilicumdressing

Alles van de grill is lekkerder! Zo ook paprika’s. Dit is een heerlijk barbecuerecept: geroosterde paprikamix met entrecote. Serveer het gerecht op een bedje van rucola en smullen maar.
Voedingswaarde p.p.
Energie 510 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
11 g
Vezels 3 g
Zout 0,8 g
Print

Bereiden

  1. Snijd de paprika's, zonder zaadjes, in brede repen. Besprenkel met olijfolie en rooster in een hete grillpan, op een bakplaat in de oven (220ºC) of op de barbecue.
  2. Houd een paar blaadjes basilicum apart voor de garnering. Pureer de rest van de basilicum met de knoflook, 75 ml olijfolie, zout en peper tot een dressing en houd apart.
  3. Bestrijk de entrecotes met olijfolie en rooster ze 2-3 minuten per kant in de grillpan, onder de ovengrill of op de barbecue. Snijd het vlees daarna in repen.
  4. Verdeel de rucola over borden en leg de paprika en het vlees erop. Giet de dressing erover en bestrooi naar smaak met de kaas. Garneer met de overige basilicum.

Bereidingstip

Neem voor de dressing 2 eetlepels groene pesto in plaats van basilicum.

Voedingswaarde p.p.
Energie 510 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
11 g
Vezels 3 g
Zout 0,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.