Overige video's

Geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 155 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill. Rooster de paprika's circa 15 minuten onder de grill en keer ze regelmatig om.
  2. Doe ze in een plastic zak en laat ze 5 minuten staan.
  3. Verwarm intussen de olijfolie met knoflook, ansjovis en kappertjes.
  4. Pel de paprika's, halveer ze en snijd ze zonder zaadjes in brede repen.
  5. Leg ze in een schaal en giet de warme olie erover.
  6. Lekker bij vis of geroosterd vlees.
Voedingswaarde p.p.
Energie 155 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.