Overige video's

Geroosterde mango met chocolade-ijs

4 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
5 g
Vezels 3 g
Zout 0,1 g

Bereiden

  1. Snijd of rasp een paar dunne schilletjes van de sinaasappel af om te garneren en pers de vrucht uit. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in parten van de pit.
  2. Verwarm de ovengrill voor. Meng het sinaasappelsap met de honing en rode peper.
  3. Schep door de mango en verdeel alles over een lage ovenschaal. Zet de mango 4-5 minuten niet te dicht onder de ovengrill en schep een keer om (pas op dat de peper niet te donker wordt).
  4. Verdeel de mango over borden en schep bolletjes ijs erop. Garneer met de sinaasappelschilletjes en muntblaadjes.

Bereidingstip

Vervang de rode peper door gehakte tijm of rozemarijn.

Voeg aan het sinaasappelsap een halve theelepel kaneelpoeder toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
5 g
Vezels 3 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.