Overige video's

Geroosterde mais met peterselieboter

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de maiskolven in ruim water met zout in circa 12 minuten beetgaar. Giet ze af en laat uitlekken.
  2. Verhit de ovengrill, grillpan of gebruik de barbecue. Smelt de boter in een pannetje. Meng een mespunt zout, de peterselie, knoflook en citroensap erdoor.
  3. Bestrijk de maiskolven met dit mengsel en leg ze naast elkaar op een bakplaat, 10 cm onder de grill, in een grillpan of op de barbecue.
  4. Rooster de maiskolven 7-10 minuten en keer ze regelmatig om. Bestrijk ze regelmatig met de peterselieboter. Serveer ze warm.

Bereidingstip

Maak het gerecht pittiger door de helft van de peterselie te vervangen door 1 fijngewreven chilipepertje

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.