Overige video's

Geroosterde little gem met bacon en boerenkaas

4 eenvoudig lunch, klein gerecht, voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rooster de bacon in een droge, hete koekenpan krokant. Schep uit de pan en houd apart. Meng de olijfolie door het spekvet.
  2. Halveer de slakropjes in de lengte. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  3. Bestrijk de slakropjes met het olijfolie-spekvetmengsel en rooster ze rondom lichtbruin in een hete koekenpan.
  4. Rijg steeds 1 plak bacon en 1/2 kropje sla in de lengte aan de spiesen. Besprenkel met de dressing en bestrooi met de kaas.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.