Overige video's

Geroosterde koolraap met sjalotten uit de oven

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 105 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schud de sjalotten samen met de parten koolraap om met olijfolie, poedersuiker en zout en peper.
  2. Verspreid gelijkmatig over een bakplaat en giet er een paar eetlepels water omheen. Rooster de koolraap in circa 20 minuten goudbruin in de oven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 105 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.