Overige video's

Geroosterde honingwortels met komijn-yoghurtsaus en granaatappel
Geroosterde honingwortels met komijn-yoghurtsaus en granaatappel
(3)

Geroosterde honingwortels met komijn-yoghurtsaus en granaatappel

Een lekker bijgerecht: geroosterde honingwortels met yoghurtsaus en granaatappel. Lekker zoet en fris tegelijk!
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Meng de bospeen in een kom met de olijfolie, honing, zout en peper. Leg de wortels op de met bakpapier beklede bakplaat en zet 15-20 minuten in de oven tot ze licht karamelliseren.
  2. Meng intussen de Griekse yoghurt met het citroensap, komijnpoeder en een snuf zout. Leg de wortels op een schaal en bestrooi met granaatappelpitjes. Serveer met de yoghurtsaus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.