Overige video's

Geroosterde-groenteschotel

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 13 g
Zout 1,3 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwijder het loof van de bospeen. Leg alle groenten en kruiden in de braadslede en besprenkel royaal met olijfolie. Maal er (zee)zout en peper over en schep alles door elkaar.
  2. Rooster de groenten 30-35 minuten in het midden van de oven. Giet de bouillon na circa 20 minuten oventijd erbij en schep om.
  3. Besprenkel het brood met een beetje water en warm het de laatste 5 minuten mee. Serveer de geroosterde groenteschotel met plakken brood.

Bereidingstip

Lekker met een ijskoud biertje erbij.

Vervang de bleekselderij in dit recept door aubergine.

Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 13 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.