Overige video's

Geroosterde-groentesalade met olijven-balsamicodressing

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
8 g

Bereiden

  1. Blancheer de peultjes 2 minuten, giet af en spoel er koud water over. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges en halveer ze.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de rucola over borden. Verhit een grillpan of wok. Haal de asperges door de olie en rooster ze in 4-5 minuten beetgaar.
  3. Verdeel de asperges met de tomaatjes en peultjes over de rucola. Rooster de bacon krokant in een grillpan.
  4. Laat de geitenkaas licht smelten onder een hete ovengrill. Verdeel de dressing, bosui, bacon en geitenkaas over de salade.

Bereidingstip

Rooster de tomaatjes op de snijkant kort in de grillpan.

Vervang de groene asperges in dit recept door geblancheerde sperziebonen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.