Overige video's

Geroosterde groenten met balsamicodressing

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Besprenkel de plakken aubergine, paprikastukken, courgetteplakken en tomaten met de olijfolie en bestrooi met zout.
  2. Verhit een grillpan of -plaat of gebruik de barbecue. Rooster de tomaten op de snijkanten en leg ze op een schaal. Rooster de overige groenten goudbruin.
  3. Maak een dressing van de knoflookteentjes, groene olijven, kappertjes, balsamicoazijn en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  4. Besprenkel de groenten met de dressing en bestrooi met mozzarellastukjes.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.