Overige video's

Geroosterde entrecote met kruidensalade

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
60 g
12 g
Hoofdingrediënten Entrecote (18) Rucola (236)

Bereiden

  1. Meng balsamicoazijn, zout, peper en olijfolie. Bestrijk het vlees met 4 eetlepels van deze vinaigrette en marineer 15 minuten.
  2. Giet de overblijvende dressing in een kom en schep de ui, rucola, tuinkers, peterselie en munt erdoor.
  3. Dep het vlees droog en rooster het in 2 minuten per kant rosé in een hete grillpan of onder een hete ovengrill.
  4. Snijd de entrecotes in brede repen en verdeel ze met de salade over de borden.

Variatie

Vervang entrecote door ribeye of biefstuk. Neem in plaats van rucola gemengde bladsla en vervang munt door koriander.

Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
60 g
12 g
Hoofdingrediënten Entrecote (18) Rucola (236)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.