Overige video's

Geroosterde-courgettesalade met amandel en gorgonzola

Maak eens een salade van courgette! Dit recept van geroosterde courgettesalade met amandel en gorgonzola is een ideaal bijgerecht. De leftovers eet je gewoon de volgende dag als lunch!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Schaaf of snijd de courgettes in schuine plakken van ½ cm. Bestrijk met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de courgette circa 2 minuten per kant op een hete barbecue of in een grillpan.
  2. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan. Meng de rozemarijn met de knoflook, 50 ml olijfolie, citroensap, zout en peper. Schep deze kruidenolie met de amandelen door de courgette.
  3. Bestrooi de salade met 100 gram verkruimelde gorgonzola.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.