Overige video's

Geroosterde courgette met rode ui

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de courgette in dunne, schuine plakken. Bestrijk ze met 4 eetlepels olijfolie en rooster in een hete grill- of koekenpan goudbruin.
  2. Bestrooi met zout en peper en leg de plakken courgette in een schaal.
  3. Verhit de rest van de olijfolie en rooster hierin de ui en knoflook.
  4. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  5. Schep de ui, de knoflook en de amandelen door de courgette.
  6. Meng het citroensap met de honing en breng op smaak met zout en peper.
  7. Besprenkel de courgette hiermee en bestrooi met de peterselie.

Variatie

Vervang de peterselie door bladselderij. Voeg extra 75 gram gewelde blanke rozijnen toe.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.