Overige video's

Geroosterde bloemkool met kerrie, sjalot en rode peper
Geroosterde bloemkool met kerrie, sjalot en rode peper
(80)

Geroosterde bloemkool met kerrie, sjalot en rode peper

Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng de bloemkoolroosjes en sjalotten met de rode peper, olie en kerrie.
  3. Spreid uit over een bakplaat en rooster in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
  4. Schep tussendoor een paar keer om.
  5. Lekker met pitabroodjes, hummus en gebraden lamsworstjes.

Bereidingstip

Voeg eens groente- of kippenbouillon toe aan de geroosterde bloemkool en pureer tot een romige soep.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.