Overige video's

Geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan
Geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan
(0)

Geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan

Categorie voorgerecht, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Snijd een klein stukje van de onderkant van de asperges. Kook de asperges circa 3 minuten of stoom ze 4-5 minuten.
  2. Smelt 100 gram boter met 2 eetlepels pesto. Leg de asperges in een lage ovenschaal. Giet de pestoboter erover en bestrooi met 75 gram geraspte Parmezaanse kaas.
  3. Zet kort onder een hete ovengrill en serveer direct.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.