Overige video's

Gerookte forel met bietjesdressing

6 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
6 g
Hoofdingrediënten Walnoot (195)

Bereiden

  1. Meng de slasoorten met olijfolie, zout en peper. Verdeel ze over de borden.
  2. Leg daarop de ui en de vijgen. Rooster de walnoten in een droge hete koekenpan.
  3. Verdeel de forelfilets, heel of in brede repen gesneden over de salade.
  4. Pureer de ingrediënten voor de dressing en voeg zout en peper toe.
  5. Sprenkel deze over de salade en strooi de walnoten erover. Lekker met geroosterd brood.

Wijnadvies

De aanrader is wit van de pinot gris of pinot grigio. Die hebben zelf ook wat 'rokerigs'. Perfecte keuze: Arthur Metz of Lizard.

Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
6 g
Hoofdingrediënten Walnoot (195)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.