Overige video's

Geroerbakte zoete aardappels met paddenstoelen

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de zoete aardappels circa 5 minuten, giet ze af en laat uitlekken.
  2. Kook de sugarsnaps 2-3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  3. Verhit de sesam- en arachideolie en bak hierin de aardappel- en pompoenblokjes in 4-5 minuten lichtbruin.
  4. Snijd of scheur de paddenstoelen iets kleiner.
  5. Voeg de sugarsnaps, paddenstoelen en gember toe aan de aardappelblokjes en roerbak 2-3 minuten.
  6. Schep de sojasaus erdoor.

Bereidingstip

Voeg extra 1 rode peper of 1 rode paprika toe, zonder zaadjes en in stukjes gesneden.

Vervang de sugarsnaps door peultjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.