Overige video's

Geroerbakte zeevruchten met mosterd-dillesaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
9 g
Vezels 11 g
Zout 2,3 g

Bereiden

  1. Schaaf de wortel in lange linten. Verhit 2 eetlepels olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de wortellinten 3-4 minuten met de ui, peultjes en prei.
  2. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de aardappeltjes goudbruin. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak hierin de zeevruchten 2-3 minuten.
  3. Meng daarna met de groente. Roer de mosterd, kookroom en dille erdoor en verwarm zonder te koken. Serveer met de aardappels.

Bereidingstip

Vervang de aardappels in dit recept door pasta of rijst.

Neem bosui in plaats van dille.

Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
9 g
Vezels 11 g
Zout 2,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.