Overige video's

Geroerbakte wortel met sinaasappel en pijnboompitten

5 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schil de wortels en snijd ze in gelijke stukken, plakken of repen.
  2. Verwarm de olie in een wok en roerbak de wortels een paar minuten op middelhoge stand tot ze beetgaar zijn.
  3. Voeg de pijnboompitten toe en roerbak even mee tot ze licht verkleurd zijn.
  4. Voeg de gembersiroop of honing en de sinaasappelschil toe en roer alles goed om.
  5. Knijp op het laatste moment nog wat sinaasappelsap uit boven de wortels en serveer direct.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.