Overige video's

Geroerbakte wittekoolschotel met gehaktballetjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Vermeng het gehakt met de kruiden, het ei en de paneermeel tot een soepel mengsel. Rol er kleine balletjes van en laat deze 15 minuten koelen in de diepvries.
  2. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verwarm 1 eetlepel olie en braad de gehaktballetjes rondom bruin en gaar in circa 10 minuten.
  4. Verwarm in de wok de rest van de olie en roerbak de uienringen op middelhoge stand circa 5 minuten tot ze zacht en lichtbruin zijn.
  5. Voeg de kool en kummelzaadjes toe en roerbak 5 minuten mee.
  6. Voeg enkele eetlepels water toe en stoof de kool in 5 minuten beetgaar. Breng de kool op smaak met zout en peper en serveer met de gehaktballetjes en rijst.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.