Overige video's

Geroerbakte komkommer

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g

Bereiden

  1. Schep de biefstukreepjes om met de gember, knoflook, rode peper, sojasaus en 1 theelepel olie en laat dit afgedekt circa 30 minuten marineren.
  2. Snijd de wortel in dikke, schuine plakken en blancheer circa 2 minuten. Giet af en laat uitlekken.
  3. Snijd de komkommers in de lengte door en schep met een theelepel de zaadjes eruit. Snijd de komkommers in schuine plakjes.
  4. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak hierin de wortel en ui lichtbruin.
  5. Voeg de biefstuk toe en roerbak een paar minuten mee.
  6. Schep de komkommer erdoor en roerbak kort mee. Breng eventueel op smaak met zout of wat extra soja saus.
  7. Bestrooi met de koriander en serveer direct.
  8. Lekker met rijst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.