Overige video's

Geroerbakte biefreepjes met pompoen en spruitjes

In de wok bereid je de lekkerste en snelste gerechten. Zo ook deze geroerbakte biefreepjes met pompoen en spruitjes! Een heerlijk recept voor in de herfst, eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 83 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 9 g
Zout 3,4 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Schep de biefreepjes om met de gemberpoeder, 2 eetlepels sojasaus, knoflook en peper. Blancheer de pompoenblokjes en spruitjes 2 minuten. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Kook de mie.
  2. Verhit de helft van de olie in een wok of hapjespan en bak hierin het vlees in 2 minuten rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en houd warm. Voeg de rest van de olie toe aan het bakvet en roerbak hierin de pompoen en spruitjes 4-5 minuten.
  3. Meng de sesamolie en de helft van de koriander door de mie. Roer de chilisaus, oestersaus en de helft van de bosui door het groentemengsel. Rooster het amandelschaafsel goudbruin in een droge, hete koekenpan.
  4. Verdeel de mie over borden en schep de groenten en vleesreepjes erop. Bestrooi met de rest van de koriander, bosui en de amandelen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 83 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 9 g
Zout 3,4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.