Overige video's

Geroerbakte andijvie met knoflook en sinaasappel

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 110 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g
Vezels 4 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Andijvie (11) Sinaasappel (287)

Bereiden

  1. Verwijder de buitenste bladeren van de andijvie en snijd de struik in de lengte doormidden. Was onder koud stromend water en schud overtollig water eraf.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie op een lage stand en fruit hierin de knoflook 1 minuut. Snijd intussen de andijvie in dikke plakken en roerbak ze 2 minuten op hoge stand met de knoflook.
  3. Voeg als laatste de sinaasappelrasp, een snuf zout en peper toe en schep in een schaal. Bedruppel de andijvie met de overige olie en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 110 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g
Vezels 4 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Andijvie (11) Sinaasappel (287)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.