Overige video's

Gepofte zoete aardappel met tomatensalsa en feta

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Vezels 4 g
Zout 0,9 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Prik de zoete aardappels in met een vork en leg ze op de bakplaat. Pof de zoete aardappels in de oven in circa 50 minuten in hun schil gaar.
  3. Meng intussen de tomaten met de ui, kappertjes, limoensap, olijfolie en oregano en breng op smaak met zout en peper.
  4. Neem de aardappels uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Snijd ze in de lengte open en schep wat van de tomatensalsa erin.
  5. Verbrokkel wat feta erover en bestrooi met de koriander. Lekker met gegrilde (wit)vis.
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Vezels 4 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.