Overige video's

Gepofte aardappel met kwarktopping

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 195 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de aardappelen in een ovenschaal en bestrijk ze met een beetje olie.
  2. Bestrooi ze met grof zout en bak ze in circa 60 minuten gaar in het midden van de oven.
  3. Ze zijn gaar als je ze makkelijk kunt indrukken met je vinger.
  4. Maak ondertussen de topping door de kwark te mengen met de rest van de olijfolie, de gember, de knoflook en de bosui. Breng dit goed op smaak met zout en peper.
  5. Snijd de aardappelen in en druk ze een beetje open. Serveer direct met de topping.
Voedingswaarde p.p.
Energie 195 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.