Overige video's

Gepocheerde zalm met dillemayonaise

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
58 g
9 g

Bereiden

  1. Breng de bouillon met de ui, de bleekselderij en de peterselie tegen de kook aan. Leg de zalmfilet in de pan pocheer ca. 7 minuten.
  2. Houd 4 mooie toefjes dille apart en hak de rest van de blaadjes fijn. Roer de mayonaise met de dille en het citroensap door elkaar.
  3. Schep de vis voorzichtig uit de pan en serveer met de mayonaise.

Wijnadvies

Zalm in zijn vele verschijningen is een echte witliefhebber, bij voorkeur Chardonnay en Sauvignon Blanc. Neem bijvoorbeeld voor de gepocheerde en de geroerbakte zalm Sauvignon Blanc van Bergschaduw, Touraine of Qué Mas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
58 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.