Overige video's

Gepaneerde brie met abrikozenchutney

4 gemiddeld lunch, snack, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1075 kcal
Koolhydraten 95 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
60 g
26 g

Bereiden

  1. Wel voor de chutney de abrikozen en rozijnen in warm water.
  2. Snijd de brie in puntjes en bestrijk met honing.
  3. Haal de puntjes brie door de bloem, daarna door het ei en dan door de noten.
  4. Haal nogmaals door het ei en de noten en druk de panade goed aan.
  5. Verhit de frituurolie tot 180°C.
  6. Snijd de abrikozen in stukjes en meng ze met de rozijnen, abrikozenjam en sinaasappellikeur.
  7. Frituur de briepuntjes in 2-3 minuten goudbruin.
  8. Serveer de brie met de sla en de abrikozenchutney.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1075 kcal
Koolhydraten 95 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
60 g
26 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.