Overige video's

Geodriehoek-pizza's

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 125 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
4 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Snijd de plakken bladerdeeg diagonaal doormidden. Prik met een vork gaatjes in het deeg en leg de driehoekjes op de bakplaat.
  3. Besmeer de driehoekjes met wat tomatenpuree en verdeel er de geraspte kaas, salami en rozemarijn over.
  4. Bak de driehoekjes in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.

Bereidingstip

De geodriekhoekjes doen denken aan de pizza die op straat in Rome ‘al taglio' (per snee) wordt verkocht. Romeinen zijn dol op dit tussendoortje en eten de pizza met hun handen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 125 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.