Overige video's

Gemarmerde mokkatulband met amandel

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Print

Bereiden

  1. Mix de boter met de suiker met de mixer glad en voeg de eieren één voor één toe.
  2. Zeef het bakmeel met een snufje zout en voeg dit in gedeeltes toe tot alles glad en luchtig is.
  3. Houd de helft van het beslag apart en mix het koffiepoeder erdoorheen. Schraap het vanillemerg uit het stokje en roer het door neutrale beslag.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrooi de tulbandvorm met het amandelschaafsel. Schep het vanillebeslag op de bodem van de vorm en schep hier het mokkabeslag op. Maak met een vork golfbewegingen van onder naar boven door de twee lagen beslag.
  5. Bak de tulband laag in de oven in 50-60 minuten gaar. Laat afkoelen tot lauwwarm en keer de vorm dan om op een schaal. Bestuif de tulband royaal met poedersuiker.
Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.