Overige video's

Gemarmerde eieren met ketjap-sambaldip

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Breng 1 liter water met het citroengras (sereh), de gember, thee, limoenrasp, -sap en ketjap aan de kook. Leg de eieren in het hete water en kook zachtjes 9 minuten. Schep de eieren uit de pan en laat het kookvocht afkoelen.
  2. Tik met de bolle kant van een theelepel barstjes in de eierschalen. Leg de eieren met gebarsten eierschaal terug in het kookvocht en zet enkele uren in de koelkast, zodat de kleur intrekt.
  3. Pel de gemarmerde eieren. Meng de ingrediënten voor de dip en serveer bij de eieren.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.