Overige video's

Gemarineerde karbonades met tomaten-sperziebonensalade

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
10 g

Bereiden

  1. Meng de bosui met de rode peper, de olijfolie, de tijm en de honing. Bestrijk de karbonades met dit mengsel en laat circa 10 minuten intrekken.
  2. Kook de sperziebonen voor de salade in 6-7 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  3. Klop de olijfolie, de azijn, de peterselie, zout en peper tot een dressing.
  4. Schep deze dressing met de tomaten door de sperziebonen.
  5. Verhit een grill- of koekenpan en rooster hierin de karbonades 5-6 minuten per kant. Keer ze regelmatig om. Serveer de karbonades met de salade.

Bereidingstip

Lekker met pasta met pesto.

Variatie

Vervang de karbonades door varkensfiletlapjes. Neem blokjes komkommer in plaats van sperziebonen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.