Overige video's

Gemarineerde gerookte makreel
Gemarineerde gerookte makreel
(0)

Gemarineerde gerookte makreel

Zo lekker tijdens het kerstdiner: gemarineerde gerookte makreel. Het perfecte feestmaal! Maak het gerecht af met rode ui, een zelfgemaakte dip en brood. Eet smakelijk!
Categorie brunch, voorgerecht, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g
Vezels 3 g
Zout 1,4 g
Hoofdingrediënten

Voorbereiden

Breng de azijn met 200 ml water, de helft van de ui, de specerijen en honing aan de kook. Laat afkoelen. Leg de makreelfilets in een platte schaal. Giet de marinade erover en laat afgedekt minimaal 2 uur marineren in de koelkast.

Bereiden

  1. Hak de overige ui fijn en meng met de crème fraîche, augurken en de bieslook.
  2. Neem de visfilets uit de marinade en leg ze op borden. Schep een royale dot crème-fraîchemengsel ernaast en bestrooi met de bieslook en uienringen. Serveer met roggebrood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g
Vezels 3 g
Zout 1,4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.