Overige video's

Gemarineerd fruit met gember en basilicum
Gemarineerd fruit met gember en basilicum
(4)

Gemarineerd fruit met gember en basilicum

Lekker tijdens de picknick of de barbecue: een fruitsalade. Geef er eens een makkelijke twist aan door het fruit te marineren met gembersiroop en citroen.
Categorie snack, tussendoortje
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 100 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 3 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Meng de gember met de gembersiroop, citroenrasp en -sap.
  2. Voeg het fruit toe. Snijd de basilicum flinterdun en voeg toe aan het fruit. Laat minimaal 1 uur marineren.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de helft van de gembersiroop door amandellikeur.

Voedingswaarde p.p.
Energie 100 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 3 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.