valentijnsmenu

Valenstijnsmenu

Verras je valentijn met een speciaal menu

Liefde gaat door de maag, helemaal op Valentijnsdag natuurlijk. Verras je geliefde met dit heerlijke valentijnsmenu en pak groots uit. Uiteraard kun je je geliefde in de ochtend ook al verrassen met een ontbijt op bed, maar ’s avonds voor hem of haar koken wordt ook altijd gewaardeerd. Of je duikt samen de keuken in, dat is ook heel romantisch. Bekijk hier het vier gangen valentijnsmenu!

Zelf een valentijnsmenu maken

Hoe romantisch is het om zelf een valentijnsmenu te maken voor jouw geliefde? Stel een menu samen met de lievelingsgerechten van jouw geliefde, of met de gerechten die jullie tijdens jullie eerste etentje uitkozen. Heb je hulp nodig met een menu samenstellen? Geen nood! Wij hebben een romantisch valentijnsmenu voor je samengesteld. Daarnaast staan op onze menu-pagina ontzettend veel viergangenmenu’s waar je uit kunt kiezen. De keuze is reuze, dus daar zit altijd wel iets lekkers bij voor jouw valentijn.

Valentijnsrecepten

valentijn

Liefde gaat door de maag. Verwen je geliefde op 14 februari. Breng een champagne ontbijt op bed, met verse broodjes en amandelcroissants. Of bak een lekkere valentijnstaart, zoals deze red velvettaart. Of wat dacht je van een romantische chocoladefondue met zijn tweeën? Wat je ook maakt, het gebaar alleen al zal gewaardeerd worden. Verwen je geliefde (of jezelf natuurlijk) met valentijn lekkernijen. Tip: koop een lief kaartje en schrijf op wat jouw geliefde zo bijzonder maakt.

Alle valentijnsrecepten
Sweet love
Sweet love

Om samen te delen

Liefde is… lekker eten
Menu in het roze
Menu in het roze

Dineren in stijl

De vier gangen