recepten valentijn

Valentijn recepten

Met deze recepten verras je al je geliefden

Op zoek naar lekkere valentijnsrecepten? Alhoewel je elke dag van het jaar de liefde kunt vieren, geeft Valentijnsdag er een extra speciaal tintje aan. 14 februari is het moment om al dan niet anoniem je geliefde extra aandacht te geven. Of je familie en vrienden, want wie wil er die dag nu niet verwend worden met dit zelfgemaakte lekkers?

Wat eet je met Valentijn?

Valentijnsdag is dé dag om het lievelingsgerecht van je geliefde, partner of familielid te maken. En zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan dit gerecht samen delen? Liefde gaat door de maag, toch? Is je geliefde fan van zoet? Bak dan lekkere chocoladecakejes of een taart. Maar je kunt hem of haar natuurlijk ook verrassen met een leuk 4-gangenmenu. Doe hier inspiratie op voor lekkere menu’s. Altijd goed: verras je geliefde met een lekker zelfgemaakt ontbijtje. Op deze pagina vind je in ieder geval wat je zoekt: inspiratie voor eten op Valentijnsdag.

Taartrecept Valentijn

Zeg je Valentijn, dan zeg je taart! Valentijnsdag is dé dag om eens de keuken in te duiken om een lekkere taart te bakken. Een mooie gelegenheid om je geliefde en jezelf te verwennen. Probeer erachter te komen wat de lievelingstaart is van je geliefde. Is het chocoladetaart? Of toch liever een klassieke appeltaart? Of toch een lekkere cheesecake? Met een taart voor Valentijn ga je zeker punten scoren!

Bekijk hier alle taartrecepten
Chocolade
Chocolade

Liefde gaat door de maag...

Bekijk onze special
Lekkere gebakjes
Lekkere gebakjes

Bakkers klaar, bakken maar!

Klik hier en maak ze ook